Over ons

Triple Group is een ervaren en betrokken partner voor bedrijven in de horti business. Sinds de start in 2006 zijn we uitgegroeid tot hét kennis- en netwerkcentrum. De directie bestaat uit Maarten Veldman, Marcel Eek en Marcel van der Zwan.

We voelen ons betrokken bij iedere opdracht, elk project en al onze opdrachtgevers. We luisteren en stellen (kritische) vragen om de vraag van de klant helder te krijgen. Samen werken we aan de beste oplossing. Hoe? Onze aanpak is pragmatisch en no-nonsense. Een succesvolle methode en prettige werkwijze voor onze opdrachtgevers, zo leert onze ervaring. We gaan doortastend te werk, zijn ondernemend en creatief in het vinden van de juiste oplossing. Dikke rapporten schrijven is aan ons niet besteed. Wij gaan liever naast u aan tafel zitten en steken onze handen uit de mouwen.

Veel expertise van belangrijke managementdisciplines hebben we in eigen huis. Daarnaast hebben we een groot netwerk van betrouwbare relaties, dat we inschakelen als de situatie dat vraagt. Kortom, we trekken alles uit de kast om het beste antwoord te vinden op iedere vraag.

Ons team

Annet Hooijmans

Anouschka Blom-van Leeuwen

Arie Kruithof

Dennis Vermeulen

Elles Zwinkels

Elvera van der Meijden

Jill van der Salm

Jochem Bos

Junior Projectmanager Bouw - Vacature!

Luc van der Bij

Maarten Veldman

Marcel Eek

Marcel van der Zwan

Mirjam Westbroek

René Gomersbach

Ruud van der Knaap

Sonja in ’t Veld

De directie: Marcel Eek, Maarten Veldman en Marcel van der Zwan

Van 2006 tot nu

De historie van Triple Group gaat terug tot 2006. Het jaar waarin de voorloper van Triple Group is opgericht, Triple Consultancy. Drie ondernemers met achtergrond in AGF en sierteelt (Eric in ’t Veld, Kees de Wit en Hans Vis) startten samen een adviesbureau in logistiek, financiën en gebiedsontwikkeling. Kort na oprichting werd dit drietal versterkt door Arie Kruithof.

In de praktijk bleek het bedrijf meer te ondernemen dan te adviseren. Daarom veranderde in 2016 de bedrijfsnaam in Triple Group. Inmiddels bestaat de directie uit Marcel van der Zwan, Maarten Veldman en Marcel Eek. Ervaren professionals met ieder 15 tot 30 jaar ervaring in de horti sector. Oud-directieleden Arie Kruithof en Eric in ’t Veld zijn nog altijd bij Triple Group betrokken als minderheidsaandeelhouders. Arie werkt zelf nog bij Triple Group en Eric is sinds 2021 directeur van een plantenkwekerij die gespecialiseerd is in opkweek van planten.

Visie

De dynamische tuinbouwsector is continu in ontwikkeling en marktspelers worden alsmaar groter. Met als gevolg dat de bedrijfsvoering van bedrijven in de horti sector complexer wordt en de behoefte aan professionalisering toeneemt. In dit speelveld vervult Triple Group de rol van ‘ondernemer met de ondernemers’. We helpen opdrachtgevers bij het realiseren van ambities, met een langetermijnstrategie als startpunt. Voor logistieke vraagstukken en projectmanagement kijken we verder dan alleen de horti business en gebruiken we onze kennis en ervaring ook in andere sectoren.

Missie

Triple Group wil voor de lange termijn het kennis- en netwerkcentrum voor de horti sector zijn en gaat duurzame relaties met haar klanten aan. Vanuit de jarenlange sterke wortels in de AGF- en sierteeltsector heeft Triple Group zich bovendien ontwikkeld tot succesvolle logistiek adviseur en projectmanager voor logistieke en bouwprojecten binnen én buiten de horti business. Triple Group wil met logistiek en projectmanagement ook haar toegevoegde waarde leveren aan ondernemingen in andere sectoren.

Betrokken bij de samenleving

Triple Group voelt zich betrokken bij de samenleving, het sport- en verenigingsleven. Daarom steunt Triple Group verschillende landelijke en lokale organisaties.