Projectmanagement

U wilt uw bestaande huisvesting vervangen of uitbreiden, want door marktontwikkelingen, groei of bundeling van goederenstromen is de organisatie toe aan een nieuwe stap. Denk aan een ander bedrijfspand, uitbreiding van het distributiecentrum, een nieuwe verpakkingsruimte, of een groter kantoorgebouw. Hoe pakt u dit goed aan? Een omvangrijk project dat veel tijd, energie en kennis van zaken vergt. Triple Group neemt dit graag voor u uit handen in de rol van projectmanager of directievoerder,

Een projectmanager is de bindende factor tussen opdrachtgever, autoriteiten en andere partijen. Wij adviseren en coördineren tijdens het gehele proces, van het eerste idee tot de realisatie. Goede en effectieve communicatie is cruciaal voor een succesvol eindresultaat. Daarom zetten we een strakke projectstructuur op. Ons doel is onmiskenbaar: het project op tijd en binnen budget uitvoeren. We volgen daarom de volgende vier stappen die we per project afstemmen.

Onderzoeks-/PvE-fase

Ontwerp-bouwvoorbereidingsfase

Aanbesteding-contractfase

Uitvoeringsfase

Een directievoerder voert de regie tijdens de uitvoeringsfase van een bouwproject.

Het mag duidelijk zijn dat we dit alles in overleg met de opdrachtgever doen. Samen maken we van ieder project een succes. Hoe kunnen we u helpen?

Vanuit ons team

Dennis Vermeulen

Jochem Bos

Junior Projectmanager Bouw - Vacature!

Maarten Veldman

Mirjam Westbroek

Peter van der Leest

Gerelateerde projecten

Directievoering nieuwbouw XXL-stadshub

Logistiek ontwerp en realisatie verpakkings- en distributiecentrum