Vacature Senior Projectmanager Bouw

Triple Group is hét kennis- en netwerkcentrum voor de glastuinbouwketen. Nationaal en internationaal. Wij staan voor kennis van zaken, een breed netwerk, oplossings- en resultaatgerichtheid en ondernemerschap. Onze opdrachtgevers komen uit de glastuinbouwketen en de logistieke sector.

Onze afdeling Logistics werkt aan antwoorden op logistieke vraagstukken van deze opdrachtgevers. Denk daarbij aan het ontwerpen van de beste logistieke oplossing voor de toekomst tot aan het compleet begeleiden van een bouwproject voor een opdrachtgever. Kijk op onze site naar voorbeelden van projecten die wij van A tot Z hebben begeleid.

Wij zoeken versterking in de vorm van een 

Senior Projectmanager Bouw

Je bent in deze functie kwalitatief, organisatorisch en financieel verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van projecten. Je wordt uitgedaagd door complexe vraagstukken en weet voor alles een oplossing te bedenken. Ben jij deze ervaren projectmanager met logistiek inzicht en wil je bijdragen aan vooruitgang? Wellicht past deze senior functie jou!

De functie

Als Senior Projectmanager Bouw adviseer je klanten vanaf de eerste ideeën over ontwerp, haalbaarheid, subsidies, aanbesteding, kosten en bouw en ontzorg je ze tot en met de oplevering. Je daagt aannemers, installateurs, adviseurs en andere partijen uit het beste uit zichzelf te halen in het belang van het project en geeft leiding aan het bouwteam. Je stelt rapportages, planningen en budgetten op en houdt deze onder controle.

Je profiel

  • HBO werk- en denkniveau richting bouwkunde of gelijkwaardig
  • Minimaal 5 jaar relevante ervaring
  • Klant- en resultaatgericht
  • Analytisch vermogen met een praktische invalshoek
  • Punctueel en in staat om het overzicht te behouden in complexe situaties
  • Organisatorisch en communicatief sterk
  • Ervaring of affiniteit met logistiek in AGF/sierteelt is een pré

Ons aanbod

Triple Group biedt een afwisselende, verantwoordelijke en uitdagende baan waarin jij je competenties kunt laten zien en jezelf verder kunt ontwikkelen. Een goed salaris en een collegiale werksfeer.

Interesse?

Zend je CV met toelichting naar Sonja in ’t Veld, s.intveld@triple-group.nl. Heb je vragen over de functie, dan kun je contact opnemen met Maarten Veldman, 06-11302941

Triple Group, Honderdland 71, 2676 LS  Maasdijk, 0174-527300, www.triple-group.nl