Nieuwe website is live!

Omdat de tijd en ontwikkelingen niet stilstaan werd het tijd om onze website in een nieuw jasje te steken. Met trots kunnen wij melden dat onze geheel nieuwe website vanaf heden online staat. Niet alleen het uiterlijk van de website, maar ook de functionaliteiten zijn opgefrist.

Professionalisering

De aanleiding om de website onder handen te nemen was de wens om een professionaliseringsslag te maken en meer naar de tijd van vandaag de dag. De site moest beter, sneller en moderner. Naast een vlotter (en mooier) uiterlijk, blijft het voornaamste doel om de lezer te informeren en makkelijker met (één van) ons in contact te komen.

Praktische navigatie

Naast de nieuwe ‘look-and-feel’ van de website zijn er ook een aantal andere zaken aangepast, veranderd en verbeterd. Zo is er nieuwe, meer moderne manier van navigeren door de website. Hierdoor werken wij niet meer met ‘drop down’ menu’s. In tegenstelling tot de vorige website klikt u nu makkelijker door naar pagina’s waarin u wellicht ook interesse heeft. Het gebruik van de website voelt hierdoor wat natuurlijker aan én is gebruiksvriendelijker voor de bezoeker.

Oud en vertrouwd

Er zijn veel veranderingen doorgevoerd om zo onze website te verbeteren, maar uiteraard is de motor van ons bedrijf gelijk gebleven: het team van Triple Group. Via een muisklik leest u over elke medewerker, linkt u door naar zijn of haar linkedinpagina en kunt u rechtstreeks bellen of mailen.

Klanten bedanken voor medewerking

Veel van onze klanten zijn onderdeel geweest van de realisatie van de nieuwe website. Door onder andere toestemming te verlenen om foto’s te maken van hun bedrijf. Wij willen bij deze, nogmaals, onze klanten bedanken voor hun medewerking. Zonder u hadden wij het mooie nieuwe uiterlijk van de website niet kunnen realiseren!