Sterke basis voor ambities van Kwekerij Mostert

Vorige week ging de overname van 123planten.nl en 123kantoorplanten.nl door PLNTS.com viral. De scale-up van het pas 5 jaar jonge PLNTS.com is indrukwekkend, want het bedrijf groeit met deze overname door naar de top 5 van spelers in de online plantenverkoop. Succesvolle groei is alleen mogelijk als de organisatie de veranderingen kan opvangen.

De drijvende kracht achter PLNTS.com is familiekwekerij Mostert uit Nieuwerkerk aan den IJssel. De vier broers van de vierde generatie van het familiebedrijf zitten vol plannen en om die plannen te beteugelen hebben zij vorig jaar Triple Group gevraagd het bedrijf te begeleiden. Zij beseffen dat succes valt of staat met een solide basis. Triple Group helpt de familie Mostert bij het uitbouwen van hun organisatie op financieel, organisatorisch en bedrijfskundig vlak.

Bij de recente overname van de 123planten-bedrijven heeft Triple Group kwekerij Mostert vanuit de koperszijde begeleidt. Deze overname past volledig bij de groeiambities van de heren Mostert. Vanuit de sterke organisatie kunnen de ondernemers hun ambities verder gaan realiseren!