Eric in ’t Veld wordt directeur Vreugdenhil Young Plants

Per 1 maart 2020 zal onze directeur en mede-eigenaar Eric in ’t Veld de huidige directeur van Vreugdenhil Young Plants, Martin Uittenbroek, opvolgen.

Het jaar 2020 wordt een overgangsjaar, waarin Eric zijn directietaken en zijn werkzaamheden voor klanten van Triple Group geleidelijk zal overdragen. Met als resultaat dat hij per 1 januari 2021 volledig zal overgaan naar Vreugdenhil Young Plants en slechts als aandeelhouder en adviseur bij Triple Group betrokken blijft. Arie Kruithof blijft voorlopig als directeur verbonden aan Triple Group.

Per 1 maart 2020 verwerven Arie Kruithof en Eric in ’t Veld een aandelenbelang in de Vreugdenhil-Klugt Combinatie. Hun aandelenbelang in Triple Group wordt de komende jaren gedeeltelijk afgebouwd en overgedragen. Naast Arie Kruithof en Eric in ’t Veld hebben de MT-leden Maarten Veldman, Marcel Eek en Marcel van der Zwan ieder reeds een aandelenbelang in Triple Group. Dit draagvlak maakt overdracht goed mogelijk.

Maarten Veldman krijgt de leiding over logistics en project management. Marcel van der Zwan en Marcel Eek krijgen de leiding over finance.

Wij zijn ervan overtuigd dat op deze wijze de continuïteit van de onderneming en de activiteiten voor onze klanten gewaarborgd blijven. Wij zien de toekomst met veel vertrouwen tegemoet.

V.l.n.r. Koos van der Klugt, Eric in ’t Veld en terugtredend directeur Martin Uittenbroek. Samen met Koos van der Klugt, directeur Klugt Quality Plants, zal Eric in ’t Veld leidinggeven aan de Vreugdenhil-Klugt Combinatie.