Triple Group ook naast de ondernemers in slechte tijden

Reeds 13 jaar zijn wij actief voor ondernemers in de glastuinbouwketen. Het uitwerken van plannen in tijden van voorspoed én het zoeken naar oplossingen voor bedrijven die in slecht weer verkeerden is onze specialiteit. Veel kennis hebben wij vergaard en ons netwerk is heel breed. Door de komst van het coronavirus is er onrust. Veel ondernemingen hebben moeite om het hoofd boven water te houden. Vooral nu staan wij klaar om ondernemers door moeilijke tijden heen te loodsen.

Ook voor ondernemers die geen extra kosten kunnen dragen door vraaguitval willen wij onze diensten aanbieden om bijvoorbeeld een aanvraag te doen voor een noodkrediet. Wij houden daarbij rekening met uw financiële situatie en waar nodig helpen wij u zonder dat we daar een factuur voor sturen. Zo willen wij onze verantwoordelijkheid nemen in deze onzekere periode.  

Heeft u behoefte aan extra ondersteuning? Neem vrijblijvend contact met ons op: Marcel van der Zwan 06-53781510, Ruud van der Knaap 06-23534931 of Marcel Eek 06-57565788