Organisatieontwikkeling

Een groeiende organisatie brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Groeit iedereen mee? Zitten de juiste mensen nog op de juiste plek? Is bijscholing nodig? Ontstaan wellicht nieuwe functies? Triple Group helpt bij het bouwen van een sterke, professionele organisatie.

We kijken naar de huidige organisatiestructuur. Is deze nog actueel en sluit de structuur nog aan bij de dienstverlening en ambities? Een eenvoudige aanpassing in de structuur kan de puzzel al compleet maken, waardoor uw organisatie opnieuw klaar is voor de toekomst. Behalve het raamwerk, kijken we ook naar de menselijke kant: de medewerkers. Zij vormen immers de organisatie en zijn het DNA van het bedrijf. Rolduidelijkheid is essentieel om koers te bepalen. Net als een goede bedrijfscultuur en -sfeer.

Samen brengen we de wenselijke organisatie in kaart en bepalen we wat nodig is om dat te bereiken. We ondersteunen u ook in de uitvoering, zoals het plaatsen van de juiste medewerkers op de juiste plaats en het aanstellen van nieuwe krachten.

Groeien betekent ontwikkelen. Wij ontwikkelen graag met u mee!

Vanuit ons team

Arie Kruithof

Elles Zwinkels

Marcel Eek

Marcel van der Zwan

René Gomersbach

Ruud van der Knaap

Gerelateerde projecten

Interim- en transitiemanagement

Organisatieontwikkeling en bedrijfskundige begeleiding