Creation: Free Design

BE Fresh Produce


Projectomschrijving

Logistiek ontwerp en project management voor de realisatie van een nieuw distributie- en verpakkingscentrum voor groente en fruit. Zeer efficiënte logistieke stroom teneinde het product in perfecte conditie gereed te maken voor verzending onder de geldende normen voor internationale luchtvracht. Bovendien is het nieuwe pand een ruime, comfortabele en inspirerende omgeving voor de werknemers en bezoekers.

Het nieuwe distributie- en verpakkingscentrum is in augustus 2018 opgeleverd.

 

Plaats
De Lier

 

Blok’s Draadvorm


Projectomschrijving

  • Project management voor de nieuwbouw van een kantoor en een fabriek voor draadverwerkende industrie.
  • Project management voor de nieuwbouw van bedrijfsruimte voor verhuur.


Plaats
Den Haag

www.draad.com

 

 

Dael Security


Projectomschrijving
Projectmanagement voor de nieuwbouw van twee X-Ray scannerinstallaties op de containerterminal van RWG (Rotterdam World Gateway) en APM Terminals. In opdracht van de douane.

Plaats
Maasvlakte II

 

 

Looye


Projectomschrijving

Logistiek ontwerp en project management voor de realisatie van een nieuw verpakkingscentrum. Gekoppeld aan één van de teeltlocaties, volautomatisch proces, zodat een gesloten keten gewaarborgd blijft. Transportbewegingen en CO2-uitstoot zijn tot een minimum gebracht.

Plaats
Naaldwijk

 

 

N.S.V.V.


Projectomschrijving
Projectmanagement voor ontwerp en verbouwing. De bestaande sportaccommodatie heeft een facelift gekregen met een professionele uitstraling en is uitgebreid met een aantal ruimtes. De verbouwing is in twee fases gebeurd. Tijdens de verbouwing is de accommodatie voltijds in gebruik gebleven.

Plaats
Numansdorp

 

 

Brasserie De Vierbannen


Projectomschrijving
Project management voor de realisatie van de nieuwe Brasserie De Vierbannen in het Zeeuwse Ouwerkerk. Duurzaamheid en samenhang met het landschap vormden de vertrekpunten van de nieuwbouw, waarbij de brasserie opgaat in de omgeving.

Plaats
Ouwerkerk, Schouwen-Duiveland

 

 

Greenpack


Projectomschrijving

Logistiek ontwerp en project management van de nieuwbouw van het verpakkings- en distributiecentrum van Greenpack. Groot bedrijfsgebouw met ruim 50.000 m2 hal en 7.000 m2 kantoren. Meerlaagse inpakcentrale van tomaten. Uiterst efficiënt ingericht door stromen via verschillende verdiepingen te leiden.

Plaats
Maasdijk

 

 

Red Star


Projectomschrijving
Logistiek ontwerp en project management voor de nieuwbouw van een verpakkings- en distributiecentrum voor tomaten. Dit geavanceerde centrum onderscheidt zich door het volledig geautomatiseerde proces voor opslag, verpakken en intern distributie.

Plaats
Maasdijk

 

 

V.V. Lyra


Projectomschrijving
Projectmanagement voor de nieuwbouw van een multifunctionele sportaccommodatie.

Plaats
De Lier