Creation: Free Design

Samenwerking Van Nature en Best of Four zonder poespas opgetuigd

Triple Group feliciteert de besturen, medewerkers en leden van de coöperaties Best of Four en Van Nature met hun fusie. Daarnaast bedankt Triple Group bestuur en directie voor het vertrouwen en de samenwerking afgelopen maanden.

Deze week hebben de Algemene Ledenvergaderingen van afzetcoöperaties van Best of Four en Van Nature ingestemd met een fusie van hun verenigingen. Per 1 januari 2020 gaan zij verder als één vereniging. Met 265 leden en 1.029 ha glasgroente wordt de nieuwe coöperatie de grootste afzetvereniging voor glasgroente in Nederland, en een zeer voorname speler met 2.105 ha vollegrondsgroente en 1.682 ha fruit.

Marcel Eek van Triple Group heeft het traject vanaf de eerste gesprekken begeleid. Hij is enthousiast over het fusietraject en het behaalde resultaat. ‘De nieuwe afzetvereniging wordt nog sterker, kostenefficiënt en zal de beste prijs voor haar leden uit de markt halen. Het wordt ook een serieuzere gesprekspartner voor overheden en organisaties. Dat levert zoveel op. Als Triple Group zijn wij er trots op dat wij het fusieproces hebben mogen begeleiden. Dankzij de gedrevenheid en de tomeloze inzet van zowel directie als bestuurders zijn wij er in geslaagd om binnen 6 maanden, waarin ook een vakantieperiode viel, het fusieproces succesvol te doorlopen. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst van de nieuwe coöperatie. Wij wensen alle betrokkenen veel succes!’

De hang naar samenwerken binnen de keten is al jaren actueel. Triple Group merkt dat organisaties niet goed weten waar ze moeten beginnen, hoe ze met eventuele partners en experts in gesprek moeten gaan en wat er geregeld moet worden.

Meer weten over samenwerken? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

19 09 12 Fusie Van Nature BestofFour taart

13-9-2019