Peter van der Leest

Sinds zomer 2022 werkzaam bij Triple Group. Daarvoor was Peter ruim 20 jaar werkzaam in de tuinbouwsector in binnen- en buitenland, waar hij als projectmanager en areamanager opereerde en verantwoordelijk was voor de realisatie van talloze projecten. Hij heeft ruime kennis en ervaring in tuinbouw, logistiek en gebiedsontwikkeling. Bij Triple Group houdt Peter zich vooral […]

Sonja in ’t Veld

Sinds 2006 werkzaam bij Triple Group. Daarvoor vervulde Sonja diverse secretariaatsfuncties bij verschillende organisaties. Bij Triple Group doet Sonja de financiële administratie en personeelszaken.

Elvera van der Meijden

Sinds 2011 werkzaam bij Triple Group. Voor indiensttreding bij Triple Group was Elvera mede-eigenaar van enkele supermarkten waar zij diverse versafdelingen runde en de administratie verzorgde. Bij Triple Group is Elvera receptionist, doet zij o.a. financiële administratie en zorgt zij ervoor dat alles op kantoor goed verloopt.

Anouschka Blom-van Leeuwen

Sinds 2008 werkzaam bij Triple Group. Voordat zij bij Triple Group aan het werk ging, werkte Anouschka na de hotelschool 10 jaar lang bij een goedlopend horecabedrijf. Bij Triple Group is Anouschka receptionist en vooral rechterhand van Arie Kruithof en zorgt zij ervoor dat alle afspraken goed verlopen en documenten in orde zijn.

Mirjam Westbroek

Sinds 2007 werkzaam bij Triple Group. Daarvoor was Mirjam 12 jaar werkzaam bij marktonderzoekbureau’s en supermarktorganisaties in de marketing en reclame. Bij Triple Group is Mirjam communicatieadviseur en projectmanager bij nieuwbouwprojecten.

Jochem Bos

Sinds 2018 werkzaam bij Triple Group. Voor zijn komst bij Triple Group heeft Jochem in het buitenland gestudeerd met de focus op organisatieveranderingen en heeft hij ervaring opgedaan in de agrologistiek. Bij Triple Group is Jochem projectmanager voor logistieke vraagstukken en nieuwbouwprojecten.

Dennis Vermeulen

Sinds 2019 werkzaam bij Triple Group. Daarvoor was Dennis 12 jaar werkzaam als o.a. projectleider, ontwerper en allround bouwkundige bij enkele architectenbureau’s. Bij Triple Group heeft Dennis de rol van projectmanager en/of directievoerder van bouwprojecten, waarbij hij zich vooral richt op de technisch inhoudelijke kant van de projecten.

Maarten Veldman

Sinds 2008 werkzaam bij Triple Group. Daarvoor was Maarten na zijn studie Technische Bedrijfskunde 5 jaar projectcoördinator in de bouwsector. Bij Triple Group is Maarten verantwoordelijk voor logistiek en projectmanagement. Hij heeft ruime kennis en ervaring in bouw, logistiek en gebiedsontwikkeling. Maarten vormt sinds 2021 met Marcel Eek en Marcel van der Zwan de directie […]

Annet Hooijmans

Sinds 2018 als freelancer werkzaam voor Triple Group op het gebied van financiële administratie en veel regelzaken die hierbij komen kijken. Naast het werk voor Triple Group vervult Annet de rol van officemanager en financieel-administratieve kracht bij verschillende bedrijven.

Luc van der Bij

Sinds 2021 werkzaam voor Triple Group. Zomer 2021 studeerde Luc af aan De Haagse Hogeschool, studierichting Bedrijfskunde. Hij liep zijn stages als controller van een uitzendbureau en zijn afstudeerstage richtte hij zich op de bedrijfsactiviteiten en liquiditeitspositie van een voetbalorganisatie met de focus op continuïteit. Bij Triple Group is Luc o.a. betrokken bij bedrijfskundige en […]